eič sī
28 March 2011 @ 03:21 pm
 
nevaru saprast, vai marks ir jauns pielūdzējs vai draugs.

vakar pēc darba marks paliek visilgāk, lai pajautātu, vai es vakarā esmu aizņemta un ja nē, tad viņš var man atvest savējo cietni un es no viņa varu aizņemties filmas (par to mēs jau sen runājām)

pirms atbraukšanas pie manis marks man sūta mesidžu, ka ir izsalcis un ka iebrauks paņemt kaut ko ēst, vai man arī kaut ko atvest. es piedāvājos taisīt vakariņas (wtf?)

marks atbrauc un atved saldējumu. tātad saldējums - tas ir pa draugam vai vairāk kā pa draugam? nē, nu laikam jau normāli, ja reiz es taisu vakariņas.

es taisu vakariņas - tas arī ir tikai pa draugam?

pirmais sarunas topiks mums ir par morning after pill. es arī nesaprotu, kā tas sākās.

vēlāk mēs runājam par pirmajiem skūpstiem (vēl viens wtf)

mums katram priekšā atvērts laptops, man paralēli iet čats ar maikiju. maikijs man prasa, ar ko es nodarbojos, man paiet 5 minūtes, kamēs es saklabinu kopā teikumu - i'm having a visitor.

marks saka, ka varbūt varētu kaut kādu filmu skatīties. pulkstenis ir 12 naktī. mēs turpinām runāt, mana vienīgā doma galvā ir, ja es neiesaistīšos čatā ar maikiju ar pilni atdevi pēc pusnakts, tad tas izskatīsies aizdomīgi, ka manā mājā pēc pussnakts ir svešs vīrietis. ja man marks nesimpatizētu, man nekad mūžā neliktos, ka tas izskatās aizdomīgi.

pēkšņi marks attopas, ka ir pāri 12iem un viņš saka, ka jāiet. es atviegloti uzelpoju. marks aiziet. es iesaistos čatā un maikijs man prasa - so how was your date?