eič sī
22 February 2011 @ 12:16 am
 
to, ka es esmu iemīlējusies, vairs nevar apstrīdēt.
tad kad piektdien sliktā garastāvoklī sadusmojos uz visiem un uz viņu, pēc tam pārdzīvoju, ka viss ir pilnīga dirsā, visu sestdienu man sāpēja galva no domām, ka viņš ļoti lakoniski atbild uz manām īsziņām vai vispār neatbild, mēģināju sev iestāstīt, ka es esmu muļķe, un ka viss ir kārtībā, toties visu dienu man vēderā sēdēja žņaudzējs, kas alaidās tikai pēc tam, kad es ierados savu draugu mājās ar vīna pudeli un maikijs tur smaidīdams sēdēja uz dīvāna un, mani ieraudzījis, teica look at her little bows on her cardigan, isn't she cute, isn't she cute?
un tad mēs sākām skatīties 12 Monkeys un pēc vienas vīna glāzes es nevarēju koncentrēties un maikijs sāka smieties un īfa raidīja uz mums dusmīgus skatienus, un tad mēs visi sākām smieties un 5 minūtes smējāmies un viss iepriekšējo 2 dienu saspringums pazuda bez pēdām un es atkal jūtos kā septītajās debesīs.
 
 
eič sī
22 February 2011 @ 11:16 am
 
vakar ap diviem naktī pamodos aukstos sviedros, jo atcerējos, ka ap desmitiem vakarā uzliku vārīties turku zirņus uz 40 minūtēm, bet tā kā telefonu biju aizmirsusi draugu mājās, taimeri uzlikt nevarēju.
Noskrēju lējā, kāds bija nogriezis riņķi uz mazāku tempeatūru, bet tāpat vārījās, bez ūdens ar piedegušu katliņa apakšu.
Bail pat domāt, kā būtu, ja tie zirņi tur vārītos līdz pat rītam.