eič sī
15 December 2010 @ 11:32 am
 
vai kāds no jums ir redzējis darena aranofska "the fountain"? man liekas, ka es neesmu savā mūžā, vai vismaz pēdējos dzīves gados redzējusi pretenciozāku filmu, piedevām ar sliktu aktierspēli un ārkārtīgi garlaicīgu. toties šajā viedoklī mēs pilnīgi noteikti neesam vienoti ar mūsu mediju analīzes pasniedzēju, kura ir izvēlējusies šo filmu par gada filmu kursa analīzei un tagad mums tas fountain ir priekšā un pakaļā un mēs skatāmies visas special features un production techniques un nepaiet neviena lekcija, kurā aranofskis nebūtu pieminēts.

jā, mēs te protams varam runāt par simboliem un visādiem visādiem hidden meanings, bet tas ne par mata tiesu nepadara šo filmu interesantāku.
 
 
eič sī
15 December 2010 @ 11:45 am
 
mana mamma man zvanīja agri no rīta, lai iztaujātu par ekonomisko situāciju īrijā un to, vai mani var atlaist vai samazināt algu. un uz manu pohujistisko atbildi, ka mani tas patiešām neinteresē, jo es esmu strikti apņēmusies martā iesniegt atlūgumu, viņa sāka ar mani runāt paceltā balsī.

viņa man AIZLIEDZA iet prom no darba, kamēr es neesmu jaunu darbu atradusi. jūs iedomājieties, aizliedza! varētu domāt, ka es visus pēdējos gadus no vecāku līdzekļiem esmu pārtikusi.
to, ka es varētu nākamos mēnešus atpūsties, ceļot un pavadīt mērenā izklaidē, par to es pat neieminējos. uz šo sarunu man tagad ir īpaši jāsaņemas.