eič sī
03 December 2010 @ 10:24 pm
 
man ir divas kompānijas, no kurām man patīk saņemt īmeilus - mans mīļākais apģērbu veikals un mans piemājas alkohola veikals. abiem ir vienkārši perfekti izstrādāta mārketinga stratēģija, vismaz uz mani darbojas ne pa jokam.

tā lūk, es šodien nopirku vīna pudeli pa 25 eiro, nocenotu no 37, 2006.gada riohas reģiona no tempranillo vīnogām (Sierra Cantabria Coleccion Privada), par kuru rakstīts this already complex wine will blossom over the next 5-6 years and offer a drinking window extending from 2015 to 2027 if not longer.

turēšu īpašam gadījumam un dzeršu vienatnē vai divatā, atkarībā no gadījuma, protams. un tagad man gribas iegādāties vīna plauktiņu, lai ir kur smuki turēt kolekcionējamos vīnus.
 
 
eič sī
03 December 2010 @ 10:36 pm
 
starp citu, baigā dilemma. kompānijai iekšējā vakance, PR departamentā, atbilstu gandrīz visām prasībām, nu tur to PR pieredzi aiz matiem pievilkt, bet tur es varētu izbraukt cauri ar PR izglītību un projektu vadību mediju izpētē, nu varētu vienīgi angļu valoda nedaudz nogļukot, nav dzimtā. 6 mēnešu kontrakts. Dublinā.
Nebūtu man tā skola, kas man ārkārtīgi patīkt, noteikti, ka pieteiktos. a ko tagad? ja nu gadījumā paņem ar?