eič sī
25 November 2009 @ 11:02 am
 
atzīšos, ka jau pāris nedēļas mokos ar sarkanām acīm. sākumā bija tikai tā minimāli un nedaudz asarainas, trīs nedēļas turējos pretim iešanai pie ārsta, lietoju parastos pilienus, pēc tam pretkonjuktivīta pilienus, sāku lietot antihistamīnus, bet jo vairāk lietoju, jo sarkanākas palika acis. pēdējos rītus sāku pamosties ar aizlipušām acīm, pirmdien aizgāju pie ārsta (45 eiro!), viņš man izrakstīja kaut kādus superpilienus (25 eiro!), acis kā bija, tā joprojām ir sarkanas. viņš man teica, ka tā nav infekcija, tā ir alerģija, visdrīzāk no putekļiem. izmēzu visu māju kā nekad. nekas nepalīdz. nu jau izskatos gandrīz vai šādi:
 
 
eič sī
25 November 2009 @ 12:15 pm
 
tam visam piedevām esmu pārvērtusies par bezdzimuma būtni, jo acu dēļ nelietoju kosmētiku (ak, meitenes, kā neliela deva skropstu tušas un acu zīmuļa mūs pārvērš dievietēs) un luvlī oiriš weather dēļ ārā no mājas eju ietērpusies slēpošanas biksēs, bezformīgā lietusmētelī un slēpotāju cimdos.
vienīgais, pēc kā var pateikt, ka es esmu sieviete, ir mana soma un cerams, ka sievišķīgā gaita (uz riteņa gan neredz ne vienu, no otru).