eič sī
01 May 2009 @ 10:28 pm
 
mēģināju mārai šodien apskaidrot, ko nozīmē angļu vārds fancy, no sērijas i fancy him, un sapratu, ka nemāku izskaidrot tā kā es to sajūtu.

vot tagad paskatījos vārdnīcā un tur stāv rakstīts - just patiku. un tas manās ausīs skan tik drausmīgi. es tad labāk piedāvāju iekārošanu nevis patikas jušanu. viņš pret mani jūt patiku. ou mai gād.
 
 
eič sī
01 May 2009 @ 11:17 pm
 
man liekas, ka šovakar baigi piedzeršos, tāpēc, ka ir atbraukuši 3 džeki ar lielu alkohola krājumu un es jau tā dzīvoju ar diviem džekiem un tagad manā krājumā ir pieci džeki un ja man jābūt pilnīgi godīgai, tad man vienmēr ir paticis būt vienīgajai meitenei džeku barā, ja džeku barā ir meitenes, tad viņām noteikti jābūt manām draudzenēm.

nu labi, es jau patiesībā tagad esmu nedaudz tā kā.. bet tam ir iemesls, es biju plānojusi laist džekus vienus pašus plašajā pasaulē, bet pastkastē bija man adresēta vēstule, ka es esmu izvirzīta nākamajai kārtai augstskolas iestājeksāmenos. nē, man sajuka, tie nebija eksāmeni, man bija portfolio assesments, un tagad es esmu izvirsīta intervijai.