eič sī
03 September 2008 @ 10:06 pm
 
vakarinjas es veel neesmu paeedusi, toties dzeru mohito, un tikai taapeec, lai neietu zudumaa taas piparmeetras podinjaa, citaadi jau vareetu arii nedzert. taa rezultaataa es juus meegjinu lasiit un neko nesaprotu
 
 
eič sī
03 September 2008 @ 11:22 pm
 
šovakar man bija jāslēdz veikals un 4 sīki perdeļi mēģināja sev sazagt drēbītes, kamēr es nebiju uz salesfloor. es šeit esmu vairāk kā gadu un tā vēl man nebija gadījies. nedaudz tā kā parāva šoka moments, bet es domāju, ka viņiem vairāk nekā man, jo man jau vispārīgi ņemot ir pofig, vai kāds tur zog vai nezog. tā nu visi tie sīkie sāka skriet laukā, es viņiem pakaļ. protams, ka viņi aizmuka, trīs no viņiem pameta savus nozaugtos maisiņus, viens bija gudrāks.

aizgāju uz šopingcentra vadītāju ofisu, parunājos ar apsargu, protams, ka kameras bija pavērstas pretējā virzienā, tātad nav neko fiksējušas. nu i slava bogu, neviens neredzēs to apkaunojošo momentu, kurā es diezgan histēriskā paskatā izskrienu no veikala, stulbā balsī kliegdama security security, has anybody seen the security?