eič sī
09 August 2008 @ 09:28 pm
bad luck of irish  
es vakar uzvilku jaunas kurpes, paņēmu riteni un aizlaidu uz pilsētu. satiku 2 latvietes, izdzēru 4 sidrus un nedaudz padejoju. ārā lija lietus. nē, patiesībā gāza lietus. mēs ar māru savācām savus riteņus un ātrā tempā braucām mājās. varbūt ka jaunās kurpes pie vainas, bet man likās, ka es pabraukt varu labāk nekā paiet. bet braucām mēs ļoti ātri, saprotiet, lietus! es jau šonedēļ vienreiz izmirku līdz kaulam, man vairāk negribējās.
un tad es nokritu no riteņa, māra teica, ka izskatījās, ka es tēloju, ka es speciāli nolecu no riteņa, lai viņu sasmīdinātu. ja es lektu speciāli, es noteikti nelektu uz saviem ceļiem. un es lektu arī tā, lai nenobrāztu pilnīgi jaunas kurpes tā, ka izskatās veselu gadu valktātas.
man šodien ceļi vienkārši nelokās. un šodien, dieva zīmes, šodien es braucu uz darbu un izmirku līdz kaulam. trešo reizi šajā nedēļā.
viss, es iešu tagad gultā ar datoru un skatīšos filmas. vēl nevaru izlemt. bet ja es šeit nerādos veselu nedēļu, tad ziniet, es izlēmu par labu prison breikam.