eič sī
17 June 2008 @ 08:20 pm
 
viena lieta man ir bezjeegaa apnikusi, mees ar kenu nevaram izdomaat, kaa lai tiek valjaa no dziivokljabiedrenes teeva. es pat nesaprotu, ar ko tas teevs nodarbojas un kaapeec vinjsh pie mums dziivo. tad, kad pirmo reizi mums tika pajautaats, vai nav iebildumu, ka teevs uz paaris dienaam te paliks, tad mees pat nenojautaam, ka paaris dienas izveersiisies paaris nedeeljaas, teereejot muusu elektriibu un gaazi un nemaksaajot iiri.

Kaa pieaugusham cilveekam nav kauna dziivot uz citu reekjina? nu labi, vinjsh te atnaak un piedaavaa visiem teejinjas uztaisiit, divas reizes ir mums visiem eest uztaisiijis, bet shis ir faking muusu dziivoklis un es sheit vairs nevaru justies kaa maajaas. un jau pagaajshnedeelj vinjam vajadzeeja aizbraukt uz ameriku, bet neaizbrauca. tad shodien vajadzeeja aizbraukt, bet neaizbrauca. tagad ceturtdien vinjam jaabrauc, jaapiesauc visi labie gari, lai staav muusu pusee.

un muusu dziivoklja biedri man arii ir aarkaartiigi noriebushies. es vispaar tagad naaku no darba un nekad nevaru buut viena, tie muusu kaiminji nekad neiet aaraa no maajas. nu baac, ja es uz 3 meeneshiem dziivotu citaa valstii, es to vien dariit, kaa ietu kaut ko skatiities, izklaideeties, braukaat apkaart utt. vinjiem tikai 3 nedeeljas te palikushas, bet vinji seezh visu dienu pie datora un tv un kaut ko chubinaas.

vakar mees iznomaajaam 5 filmas. shodien es atnaaku maajaas un gribu skatiities vienu no taam filmaam, bet vinji ir pusee jau citaa filmaa, kuru es tagad nepaartraukti dzirdu un kas noteikti izjauks visaadus paarsteiguma momentus, kad es to filmu gribeeshu skatiities. es nevaru arii klausiities muuziku peec pashas izveeles, ja es atnaaku maajaas, vinji jau kaut ko citu klausaas.

aa, un veel neskatoties uz muusu paarbliiveetiibu shajaa dziivoklii, muusu kaiminjiem patiik aicinaat ciemos couch surfing memberus. peedeejo reizi mees vinjiem aizliedzaam uznjemt veel kaadu muusu dziivoklii, vai tieshaam cilveekiem nav meera sajuutas?