eič sī
20 May 2008 @ 03:49 pm
 
es neatceros, kaada bija manas sejas aada 2-3 meeneshus atpakalj, tachu shobriid man shkjiet, ka nekad mana aada nav bijusi tik labaa kondiicijaa kaa tagad. esmu iegaajusi tajaa stadijaa, kad sieviete saak nedaudz satraukties par novecoshanu un tamdeelj mans vannasistabas skapiitis leenaam pildaas ar dazhaadaam maskaam, sejas tonikiem un pretnovecoshanas kreemiem. taa grumba pieree gan jau ka taa arii nekad nepazudiis, lai gan es vinju katru riitu spogulii apluukoju ceriibaa, ka kaads no visiem tiem produktiem buus paveicis briinumu. briizhiem pat piekjeru sevi piedomaajam pie taa, lai nerauktu pieri.
pozitiivs faktors noteikti ir arii tas, ka dziive shajaa videe nepakljauj mani regulaarai saules peldei un paarlieku aktiiviem UV stariem. esmu pat apsveerusi no aktiivas saules gaismas izvairiities un pludmalee uztureeties, lietojot 50 SPF kreemus, par savu jauno skaistuma etalonu izvirzot ditu fon tiizi, lai gan jau peec pirmajaam siltajaam pavasara dienaam ir kljuvis skaidrs, ka mana aadaa nekad nebuus tik gaisha. atliek vien slepus saak lietot arseenu vai nomainiit etalonu. esmu izveeleejusies otro.
bet ja dziive man turpinaasies kaa liidz shim, tad vispaar nav par ko satraukties. ar katru gadu es izskatos arvien labaak un kljuustu ar sevi apmierinaataaka. ja vien man atliktu arii laika pieveersties saviem matiem, es mieriigi vareetu pavilkt peec supermodeles. par matiem es gandriiz neruupeejos, tikai tik, cik regulaari izmazgaat. manaa iipashumaa pat nav feena, driizaak aiz slinkuma. taa pat kaa ar matu veidoshanu es neaizraujos slinkuma deelj. bet taa ka man regulaari piipina visaadi garaambraucoshi shoferi un viierieshi uz ielas beizhi smaida, es domaaju, ka kopsumaa arii matiem nav ne vainas. un man vispaar nav nekaadas vainas.
 
 
eič sī
20 May 2008 @ 07:35 pm
 
rakstu cover letter darbam, kuru gribu dabuut, bet uz kuru nemaz neceru (taa ir pozitiiva attieksme). man ir taadas aizdomas, ka es vareetu pierakstiit 5 lapas, kaapeec vinjiem mani vajag un kaapeec es gribu pie vinjiem straadaat. pashreiz jau teksts ir iegaajies otrajaa lapaa un es nezinu, ko lai iznjem aaraa. vispareizaak shkjiet njemt aaraa ieprieksheejo darba pieredzhu iztirzaajumu, jo to tachu ir tik garlaiciigi lasiit. to tachu vinji var pashi apskatiities CV un izdomaat, ar ko es katraa vietaa esmu nodarbojusies. ko veel lai iznjem aaraa?
 
 
eič sī
20 May 2008 @ 09:17 pm
 
taa kaa man tagad tik reti kaut kas jaaraksta pie datora (nu meili un ciba neskaitaas), man uznaak sen aizmirsts triceklis, kaa studiju laikos, kad jaaraksta kaads svariigs darbs, nevar neko padomaat, taapeec nakts viduu saac diidiities, kamer neizturi, sakoljii citas meitenes un juus visas ejat uz naakotni (veelaak naaktone paartapa par T-Market) pirkt pildiitas cepumu trubinjas, riekstinjus, saldeejumu, mazaas neiistaas picas, turpat veikala mikroviljnju kraasnii uzkarseetas, iespeejams alu.

taa kaa es nevaru izdomaat, ko veel lai tai veestulee uzraksta, aizgaaju uz veikalu, nopirku polju pranjikus ar zemenju pildiijumu, 4 banaanus, 2 Kinder Maxi King. palika mieriigaak.