eič sī
15 May 2008 @ 11:40 am
 
es tikai nesen sapratu, kaapeec man tagad ir tik shausmiigi gruuti sheit rakstiit. ne jau taapeec, ka man nebuutu ko, bet taapeec, ka es nevaru rakstiit to, kas izriet no citas valsts apkaarteejaas vides taa, lai latvijaa palikushajiem buutu saprotams. tad nu atliek kaut kaadi siikumi no ikdienas dziives, kas nav no kultuuras konteksta atkariigi.
kaut kaadas vieteejaas slaveniibas, vieteejie cilveeki, vieteejaas masu mediju kampanjas, vieteejaa politika, man biezhi gribas to visu komenteet, bet citiem kljuutu garlaiciigi to visu lasiit (luuk, arii atbilde uz jautaajumu - vai tu cibu raksti sev vai citiem). taapat kaa es garlaikojos par citu ierakstiem par vietaam un lietaam, kas ar mani nesaistaas, par kuraam nekad neesmu dzirdeejusi, bet nevajag to jaukt ar aprakstiem par vieteejo iedziivotaaju iipatniibaam un parzhaam, to visu man ir interesanti lasiit.
 
 
eič sī
15 May 2008 @ 12:04 pm
 
piem., ja es rakstiitu taa.
un tu zini, ka ir saacies ziemassveetku laiks, jo graamatu plauktos uzrodas daniela o'donella graamatas. juusu vecmaaminjas buus pilniigaa sajuusmaa.

neviens tachu neko nesaprastu un ikviens no mums arii zina, ka juusu vecmaaminjas noteikti nebuutu sajuusmaa, jo arii vinjas nezina, kas ir daniels o'donells.

utt.