eič sī
08 April 2008 @ 11:16 am
 
lai buutu par labu ritenjbrauceeju, tomeer nepietiek ar to, ka tu maaki notureet liidzsvaru. manupraat, es ar ar savu ritenjoshanu sheit paaris cilveekus esmu sirmaakus padariijusi. vakar pat redzeeju, kaa viena sieviete pie stuures saaka kliegt, tur gan vinja pati sanervozeejaas, jo vinjai citas mashiinas saaka piipinaat un man tomeer bija sarkanaa gaisma.

bet tas liek atcereeties 2006.gada vasaru berliinee. mees ar kenu toreiz panjeemaam berliines velotuuri un peec paaris minuushu pavadiishanas uz ritenja, kens izdomaaja uz ielas braukt man paraleeli, kaa rezultaataa es sanervozeejos no taadas shauriibas (vienaa pusee noparkotas mashiinas, otraa pusee kens mainiigaa kustiibaa). taa nu es raavos vairaak uz labo pusi, jo man bail nejaushi uztriekties cilveekiem, kaa rezultaataa es ar savu ritenja stuuri notriecu staavoshas mashiinas spoguliiti. protams, izlikos par beigtu, jo manis tur nekad nebija. aizbraucu taalaak.

taapeec vakar peec kursiem es negaaju dzert alu ar kimu un riaanu, bet pa taisno uz maajaam. pa tumsu braukt iekshaa pilseetas centraa ar riteni ir paaraak biistami manai kakja dziiviibai.
 
 
eič sī
08 April 2008 @ 12:07 pm
 
sho juuzerpikchu alnis man uzdaavinaaja vaarda dienaa.
 
 
eič sī
08 April 2008 @ 01:20 pm
ja gribat, lai apstiprinu, iekomentee albuuminju  
kaarteejais pizdjec
http://www.draugiem.lv/friend/?3202461#d.g.f|3202461
 
 
eič sī
08 April 2008 @ 03:30 pm
 
nu kaapeec juus te tik maz kaut ko rakstaat? tagad, kad man maajaas ir internets un ir briiva diena, man gribas juus vairaak lasiit. bet juus kluseejat. tas viss mani novediis liidz tam, ka man naaksies braukt liidz leishu veikalam nopirkt muuseejos sidrus, shokolaades biezpiena sierinjus un cepumus riekstinji ar kondenseetaa piena pildiijumu. bet braukt ta ir baigais slinkums. labaak kaut ko ierakstiet.