eič sī
07 April 2008 @ 12:54 pm
 
ir tomeer jaabuut aarkaartiigi zemam pashnoveerteejumam, lai sievietes celju uz labaaku naakotni brugjeetu caur ljoti bagaata vai nu vismaz sabiedriibaa kaut cik respekteeta un atziita (ar ne tik lielu naudu, bet tomeer naudu) viiriesha mekleejumiem, atmetot jebkaadu tur romantiku un citas juutas. smuka un jauna viiriesha atrashana, protams, ir bonuss, bet ne priekshnosaciijums, taapat kaa nejausha iemiileeshanaas. gan jau ka tas ir vieglaakais celjsh sasniegt savus meerkjus, bet taas puules, kuras vinjas iegulda sevis izskaistinaashanaa, vareetu ieguldiit arii sevis attiistiishanaa un beigt paljauties uz to, ka vinju naakotne ir atkariiga tikai no atbilstosha viiriesha piesaistiishanas savam saanam.

un tad vinjaam shkjiet, ka vinjas ir daudz sasniegushas un labi juutas, bet tas zemais pashnoveerteejums tomeer sit cauri un tad mees redzam daamiites braucam pa pilseetu savos vai vinju viirieshu 4x4 dzhipos it kaa vinjas dotos uz aafrikas tuksneshiem beernu glaabshanas misijaas vai staigaajam 12 meeneshus gadaa, nenonjemot saulesbrilles no deguna.
 
 
eič sī
07 April 2008 @ 01:45 pm
 
es jums veel nepateicu, ka no shodienas es saakshu iet biznesa kursos un ka esmu dabuujusi arii pieteikuma anketas licenzei uz vieteejo nedeeljas nogalju amatnieku un zemnieku tirdzinju. veel gan neesmu iisti izleemusi, ko es iisti veelos tirgot, bet liidz pieteikumu anketu iesniegshanas dedlainam ir apmeeram meenesis. un tad paraleeli savaam 2 diezgan stabilaam biznesa idejaam man ir radusies treshaa, kura aizvien vairaak nodarbina manu praatu, tikai taas realizeeshanai man vajadzeetu nedaudz apguut galdnieka pamatus :)
 
 
eič sī
07 April 2008 @ 03:19 pm
 
es tikko netiishaam atklaaju komuunu -9kg, izlasiiju gandriiz visus ierakstus peedeejaa pusotra gada laikaa, iznjemot tos, kuros bija dieetu ieteikumi. vispaar ljoti interesanti, daudz interesantaak nekaa man vareetu likties, njemot veeraa manu aarkaartiigi mazo interesi par dieetaam. un tagad es gribu nopirkt vistas shkjinkjiishus un sacept kopaa ar daarzenjiem un kartupeljiem. man priekshaa ir the sunday times pielikums Style, kuraa ir vienkaarshi kaardinosha bilde pie raksta ready, steady roast. roast marmelade chicken
 
 
eič sī
07 April 2008 @ 03:40 pm
 
es domaaju, ka ir jaapaartrauc seedeet pie datora gaishaa dienas laikaa un jaaaizbrauc ar riteni liidz darbam atdot atsleegas (un pie reizes tesco nopirkt vistu shkjinkjiishus). nedriikst aizmirst smuki sagjeerbties - pagaajushajaa pirmdienaa uzvilku svaarkus un zaljas zekjbikses, visi uz mani skatiijaas it kaa es kaila buutu veikalaa iegaajusi. bet mees ikdienaa esam normaali cilveeki, kas nestaigaa formaalaas biksees un svaigi gludinaataas bluuziitees. es atljaujos atkaapes ar gariem karekljveidiigiem auskariem, kas ir pret muusu gjeerbshanaas stila kodeksu.