eič sī
15 January 2008 @ 06:01 pm
 
maajaas vairs nesanaak zagt internetu, nepaliidz arii datora paarvietoshana no viena gala uz otru, es domaaju, ka vainiigs ziemeljveejsh, nu nekas, nekas, toties esmu iechekojusi visaadus punktus pilseetaa, kuraa darbojas wi-fi. vismiiljaakais punkts ir 50 metru raadiusaa ap skjeersielas telefona buudu. ja liist lietus, var ieliist telefonbuudaa.
 
 
eič sī
15 January 2008 @ 06:05 pm
 
nu davai, ko es neesmu pastaastiijusi. piemeeram, par maaru. vinja ir no manas skolas, man liekas, ka 4 gadus jaunaaka. netiishaam saskreejaamies manaa veikalaa un vinja te dziivo tik pat ilgi kaa es, kaa izraadaas.
taa jau nekas iipash, bet liidz shim vieniigaas atminjas par vinju man saistaas ar liiviem. mees nekad viena ar otru skolaa nerunaajaam, mees arii nekad viena otru iipashi nemaniijaam. bet kad es gaaju 10.klasee, muusu skolaa ieradaas Liivi. mees ar draudzeneem skolas koncertaa staaveejaam pirmajaa rindaa un mums blakus staaveeja maara ar draudzeneem un meta uz mums naidiigus skatus. kopsh taas reizes mees vinjas redzeejaam visaados liivu koncertos dazhaadaas latvijas malaas, bet kjiimijas kabinetaa uz galda bija iegrebts Liene Virga un Maara Kleina.
bet tagad mees iespeejams kljuusim par draudzeneem.
 
 
eič sī
15 January 2008 @ 07:21 pm
 
man citreiz ir taa, ka meegjinu sevi piespiest intereseeties par latvijas jaunumiem, tad es atveru delfus un meegjinu koncentreeties. bet, piemeeram, shodien vieniigaa zinja, kas mani ieintereseeja bija par to, ka latvijaa vareetu izzust lakstiigalas. viss paareejais tachu patieshaam ir nenoziimigi (liidz pashai pakashai nenobraucu)