eič sī
03 January 2008 @ 02:30 pm
 
shodien esmu ieplaanojusi pirkt datoru, tachu ne jau par to ir shis staasts. staasts ir par kaut ko citu, tb, pirms stundas es izdomaaju, ka jaaaiznjemas kena ritenis un uz datorsalonu tikshana buus divtik aatraaka un patiikamaaka. taatad izejam uz ielas, ienjemam poziiciju un tad man peekshnji pieleca, ka nav ne mazaakaas sajeegas pa kuru ielas pusi braukt. meegjinu atcereeties latvijaa apguutos CSN, satraukumaa skaidraaks nekas nepaliek. protams, logjiskaa domaashana liek paveerot mashiinas, tak mums taa iela taada, kur vienaa pusee visas mashiinas ir noparkojushaas, liiidz ar to pa otru pusi vinjas brauc no abaam puseem.
es taatad braucu pa ietvi.
peec 2 minuuteem atnaak skaidrais sapraats un apzinos puses. meegjinu braukt pa ielu, tachu tas ir veel shausminoshaak. aptveru, ka es nezinu nevienu noteikumu, un tas, ka sheit viss notiek mainiitaas pusees aarkaartiigi palielina manas bailes, ka mani tuuliit kaads notrieks.
tas liek ar nozheelu saprast, ka es laikam nekad nebraukshu ar mashiinu, jo paraleeli tam, ka jaaveero tas, kas notiek uz ielas, mashiinaa veel jaaspaida visaadi klokji. nee, paldies, man ir labi taapat ar kaajaam.