eič sī
17 July 2007 @ 07:11 am
 
es laikam esmu paaugstinaata, lai gan oficiaali veel nee, bet visi apkaarteejie ir 100% paarliecinaati.
ja nu vieniigi vinji paardomaa peec tam, kad izlasa manu pieteikuma anketu, kuraa es atbildeeju, ka viena no manaam iipashiibaam ir godiigums, taapeec mans pienaakums ir godiigi atziit, ka esmu zagle un kraapniece, jo vienreiz veikalaa nozagu jostu.
 
 
eič sī
17 July 2007 @ 09:24 pm
 
kopumaa ir taa.
dziive ir jauka un mieriiga, bet ja kaut kas notiek, tad notiek vienlaiciigi. es, piemeeram, visu laiku teicu, ka peec atvaljinaajuma mekleeshu jaunu darbu, tad nu aizgaaju un pieprasiiju paaugstinaajumu savaa veikalaa, aizrakstiiju citas kompaanijas direktorei, pie kuras gribu straadaat, kaa arii izskatiiju citas opcijas.
taa rezultaataa shodien man bija paarrunas ar muusu rietumiirijas reghionaalo menedzeri, ceturtdien man ir satikshanaas ar taas citas kompaanijas direktori un tad veel es tai pashaa ceturtdienaa meegjinu iebiidiit paarrunas ar filu, ar kuru jau pirms atvaljinaajuma mees vienojaamies, ka es pie vinja straadaashu par liigumdarbu tulku no septembra, bet vinjam vajag jau tagad, kaa izraadaas.
bet es tachu nebiju plaanojusi, ka viss notiks tik aatri.

un tad veel ir atpuuta. golvejas maakslas festivaals saakaas vakar, liidz ar to ceturtdien mees ejam uz teaatri, un kaut kad veel uz teaatri, pa vakariem uz dazhaadiem ielu pasaakumiem. peec tam jau uzreiz seko Galway Races un visi meegjina mani paarliecinaat, ka to nedriikst laist garaam, jo likt naudu uz zirgiem esot aarkaartiigi uzjautrinoshi, pie tam taapeec, ka visi dzer.

nu luuk, arii interlaikam ir pienaakushas beigas.