eič sī
22 June 2007 @ 05:17 pm
 
labriit. viens no iemesliem, kaapeec man vairs paaraak nepatiik stopeet ir shoferi, kas liek justies stulbi un kuru deelj uznaak skumjas par pasauli.
vakar muus panjeema latvieshu uznjeemeejs, kursh iespeejams centaas ziimeeties, bet varbuut tikai vienkaarshi daliijaas dziives pieredzee un piedziivojumos. bet tas jau nav nekas, taa jau mees visi daraam.
bet ja jau tu stopee, tad vismazaak tu sagaidi jautaajumu - taatad benziinu visi sadalaam pa galvinjaam?
redz, man jau arii ar to nav probleemu, ja man liek par kaut ko samaksaat, es varu arii samaksaat.

nee, visstulbaakais bija tas, ka mees iebraucaam salacgriivas vietaajaa eestuvee un vinjsh kaa taads stulbenis saaka tirdiit nabaga apkalpotaaju bez jebkaada iemesla.
-jums zupu pilnu vai pusporciju?
-kas es peec kaada puskoka leeceeja izskatos?

peec tam vinjsh pieseejaas par netiiru galdu un ar nievaajoshu skatienu luudza puisim noslauciit. es atvainojos, mees seezham pie aara galdinja diezgan veejainaa dienaa. peec tam vinjsh pieseejaas, ka eediens veel nav galdaa. bija pagaajushas 5 minuutes varbuut.

un kad mees tuvojaamies riigai, vinsh pateica, ka tad, kad studeeja peeterburgaa, arii vinjsh stopeeja uz latviju un domaaja, ka tad, kad vinjam buus mashiina, arii vinjsh njems stopeetaajus. diez, vai arii tad vinjsh domaaja, ka vinjsh to dariis aiz sava pashlabuma.

prieciigus jums sveetkus, es esmu beidzot latvijaa.