eič sī
07 June 2007 @ 06:59 pm
 
taa jau es domaaju, ka par hipiju tur. gaaju piemeeriit kleitas un bluuzes un marta no spaanijas teica, ka man ljoti piestaav, jo es peec hipija izskatos.
 
 
eič sī
07 June 2007 @ 07:01 pm
 
un izraeelieshi mani pasauca malinjaa un iedeva shokolaadi. un tas peec visa taa, ka es vinjiem vislaik garaam eju vai ar liikumu. pateica, ka es esmu ljoti jauka. ko lai es tagad ar vinjiem daru, tachu skaidrs, ka tas taads tieshais maarketings.
 
 
eič sī
07 June 2007 @ 07:15 pm
 
veel es gribeeju pateikt paldies visiem tiem, kas kaut ko rakstiija par praidistiem un noupraidistiem, es vakar vienu pusdienas paartraukumu noseedeeju un lasiiju, ko juus esat sarakstiijushi un visaadus linkus, ko juus bijaat te sametushi. es pilniigi aizmirsos, kur atrodos, un peec tam bija tik jociigi atkal uz darbu iet un domaat, par kaadaam probleemaam te cilveeki satraucas.
un man ir shausmiigs kauns par to, kas notiek latvijaa, un lai gan nepaliek jau vieglaak, bet tomeer ir svariigi zinaat, ka juus esat ar mani vienaa pusee, lai gan es nemaz nespeeju iedomaaties, ka vareetu buut arii otraadi.