eič sī
17 May 2007 @ 02:26 pm
 
kas man riktiigi derdzas, ir tas, ka cilveeki grib mainiit pasauli ar atriebshanos ieprieksheejai kaartiibai un to uztureetaajiem, tachu reti kuram dalec vispaar, ka ar taadu naidu nekas labaaks netiks izveidots.
var jau protams, piemeeram, staaveet katru sestdienu ar paarsviitrotiem izraeelas karogiem un milzu plakaatiem par briivu izraeelu, tachu tas, ko vinji piedaavaa, ir vispaar likvideet izraeelas valsti un es esmu gatava likt 100 pret 1 par to, ka vinjiem patiesiibaa pie kaajas palestiina kaa taada, bet tas ir tikai anti pasaakums, jo cilveekiem tachu vienmeer gribas buut pret kaut kaadu esosho kaartiibu.
un piemeeram vieteejaa palestiinas atbalsta studentu biedriiba riikoja milzu protestus, kad universitaates kampusaa ieradaas kaut kaads izraeelas valdiibas paarstaavis, bet kad ieradaas kaut kaads svariigs palestiinietis, uz tikshanos lielajaa halle neieradaas neviens no palestiinas atbalsta grupas.
noteikti, ka vinjiem visiem bija svariigaakas lietas tajaa laikaa daraamas.

ai nee, es vienkaarshi gribeeju pateikt, ka nevaru atljauties boikoteet izraeelas produktus, kaa visi apkaart te skandina. tad man buutu jaaatsakaas no gandriiz visaam svaigajaam garshvielaam.