eič sī
12 January 2007 @ 03:30 pm
 
veejsh te puushu vienmeer no rietumiem, cita veeja nemaz nav. sheit neeksistee. taapeec peedeejos riitus tu netiishaam saac skriet, bet apstaaties nav iespeejams, varbuut tur kaut kur sleepjas muuzhiigaa dzineeja nosleepums, ja vien peec 10 minuuteem nesaaktos maajas un aizveejsh.
Vakaros savukaart netieku maajaas bez diviem akmenjiem kabataa. Taadas mums taas veetras.
 
 
eič sī
12 January 2007 @ 03:38 pm
 
Ziniet, kas mani shokee? Tie ir beerni pavadaa, taapat kaa suniishi izvesti pastaigaa, lai gan suniishus ved pastaigaa, bet ar beerniem tur ir nedaudz citas prioritaates... freak on a leash, vai zinies.
Juus vispaar zinaat, par ko es runaaju? Juus esat redzeejushi beernus, kuriem vecaaki ir aplikushi pavadinju kaut kur kruushu rajonaa, taadu vienkaarsha materiaala koshaas kraasaas, uzvelk tev, beerninj, gluzhi kaa jacinju (varbuut driizaak kaa trakokreklu?) un tur tevi saitiitee dienu no dienas.

Ja agraak man likaas jociigi tie cilveeki, kas staidzina savus kakjiishus saitiitee ap prieksheejiem gurniem (vecs studiju laika joks, nespeeju notureeties), un man tas likaas smiekliigi, tad pirmo reizi ieraugot beernu saitiitee man gribeejaas skalji kliegt par likumpaarkaapeeju, beernu tiesiibu apspiedeeju, bet, paraugoties apkaart, es maniiju, ka neviens tam nepieveersh iipashu uzmaniibu.

Un augs mums naakamaas paaudzes ar visaam neirozeem un beerna dienu traumaam un psihologi njemsies un meklees ceelonjus, bet saitiishbeernu sindroms veel gulj klusi stuuriiti, gan jau mees par to veel dzirdeesim, peec gadiem desmit piecpadsmit, kad izaugs jauna saitiitee tureeto beernu paaudze.