eič sī
04 November 2006 @ 05:11 pm
 
kaa jau es domaaju, to darbu es dabuuju. vinji sola nemitiigu kaapshanu pa karjeras kaapneem, peec nepilniem 2 meeneshiem tu jau maaciisi citus, peec veel paaris meeneshiem buusi menedzhera asistents, peec tam reaali 6-10 meeneshu laikaa tu pats buusi vadiitaajs, vinji iedos tev savu uznjeemumu, visa eiropa tev pie kaajaam, tik daudz iespeeju. tev tikai liidz tam laikam, kameer tu to visu dabuu, jaastiepj 2 milziigas somas, lietishkjaa apgjeerba (because we fucking represent such worldwide known companies like Disney, Warner Brothers, Siemens etc), jaamegjina paardot visaadi suudi, jaabuut darbaa no 7.30am liidz 7pm (pirmaas divas riita stundas ofisaa) un tu nesanjem nekaadu algu, tikai komisijas.

piedodiet, es neesmu tik izsalkusi. un naiva. un nauda nav manas dziives galvenais virziitaajs. un kas vairaak par visu, es negribu savu roku pielikt pie taa, lai pasaulee buutu par veselu baru paardoshanas agjentu vairaak.
 
 
eič sī
04 November 2006 @ 05:26 pm
 
bet patiikamaa zinja ir, ka mums tagad ir sava istaba dziivoklii ar skatu uz atlantijas okeaanu, kuru pa pusei gan aizeeno milzu akvaarijs. un laiks joprojaam saulains :)