eič sī
30 October 2006 @ 10:45 pm
 
joprojaam netieku paari 10 eiro kino biljetei. labi, ka the departed man patika, pat ljoti patika, citaadi es veel shodien seedeetu shkrobiiga. nee, patiesiibaa es esmu diezgan lielaa sajuusmaa. man liekas, ka taada zhanra filmas vareetu deeveet par manaam miiljaakajaam filmaam, vismaz no holivudas. ieprieksh man tik pat labi patika lucky number slevin. asinis un zarnas manas normas robezhaas un taads ieksheejs drebulis.
 
 
eič sī
30 October 2006 @ 11:23 pm
 
un kas man sheit tracina, ka pilni plaukti ar teeju, bet visas tikai regular tea, protams, ir zaalju un zaljaas, un kumeliishu, un auglju, bet cik tad nu var vienu un to pashu dzert. es gribu melno aromaatisko (alni, tu dzirdi?). labi, ka vismaz sieru plaukti neaprobezhojas ar cheddar.
nekas, mees pariit paarvacamies un tad jau kaut kur pa celjam jaabuut leishu veikaliem. es ceru, ka vinjiem tur ir teeju izveele. un veel jau tachu ir indieshu veikali. indieshu veikali ir mani miiljaakie paartikas veikali vispaar, to es tikai pirms divaam nedeeljaam sapratu. tikai tad es neiedomaajos nopirkt teeju.