eič sī
19 August 2006 @ 05:38 pm
 
taada joociiga nakts mums bija. braucaam no belgradas ar naktsvilcienu uz sofiju un vilciens bija pilns ar cigareshu kontrabandistiem. nevajag tagad iedomaaties viirieshus lieliskaa miesaa un garaa, driizaak taadas pavecaakas kundziites, jei bogu kaa vinjas tur njeemaas pa visu vilcienu.

saakumaa mees bijaam trijataa vienaa kupejaa, es, kens un viens serbs. pusceljaa muusu kupejaa saaka liist visaadas sievietes, serbs negribeeja vinjas laist iekshaa, teica, ka aiznjemts, vinjas saaka kliegt un spiegt, liist ar varu. tad, kad bija ierikteejushaas muusu kupejaa, saaka kraut aaraa savus cigareshu maisus, peec tam vinjas tos cigareshu blokus triis kaartaas ar liimlenti liimeeja apkaart savaam miesaam. veelaak vinjas paarvaacaas uz citu kupeju, bet pie mums saliida jauni kontrabandisti.

taatad pienaak serbijas robezha, ienaak robezhsargs muusu kupejaa, tur viens pajauns viirietis ved ved 10 reiz vairaak cigareshu kaa atljauts un vien paveca sieviete piecreiz vairaak. shos visus izdzen no vilciena, kaut kaadu pusstundu vinji tur njemaas, peec tam peekshnji visi saskrien vilcienaa. jaunais viirietis novelk savu balto t-kreklu, uzvelk sarkanu, skrandainu, saak kraameet cigareshu blokus no somas, no kaut kurienes pagraabj skruuvgriezni, saak kaapt kupejaa uz kreesliem, skruuvee valjaa griestu lampas, saak baazt blokus vilciena grieztos, vilciena apmalees, visur, kur iespeejams. shkjiet, ka minuutes laikaa vinji to visu bija tik perfekti nosleepushi, ka bulgaaru robezhsargi vairs nespeeja neko nojaust. vecaa sieviete vienaa laidaa meta krustus, visi tika sveikaa cauri.