eič sī
18 July 2006 @ 08:51 pm
 
man jau kādu laiku gribas sev citu blogu, es esmu pārāk atšķirīga no tā, ko es agrāk esmu nosaukusi par hellcat, tāpēc es jau te ilgu laiku neko nevaru ierakstīt, jo nekas neiet kopā. un vēl man gribas anonimitāti, tai pat laikā kopā ar kaut kādu interaktivitāti, lai nav tikai tāda sēdēšana četrās sienās un sarunāšanās pašai ar sevi.

un vēl man ir pēdējā laikā pārāk grūti lasīt, ko citi te ir sarakstījuši, ne jau tā ka neinteresē, bet tā ka grūti un paliek pretīgi no kaut kādiem sakāpinātiem viedokļiem un kašķēšanās.

jau vairāk kā mēnesi gribu rakstīt blogu angliski, kas gan nemazinātu sakāpinātos viedokļus un kašķus par citām tēmām, bet tomēr varētu ieturēt lielāku anonimitāti plašākā mērogā. nē, anonimitāte pat nav īstais vārds, drīzāk vienkāršas patiesības paušana nezināmiem cilvēkiem, kuriem es tāpat neinteresēju.

jau kādu stundu internetā meklēju citu bloga serveri, kurā uzsākt citu paralēlo dzīvi, bet neviens formāts neapmierina. livejournal apmierina, bet kaut kā gribas citur.
 
 
eič sī
18 July 2006 @ 09:10 pm
 
lai gan kāda tam visam nozīme, ja es pēc pāris dienām braukšu ceļojumā un pēc tam atgriezīšos un tad atkal pārcelšos uz Golveju un kaut kādu turpmāko gadu dzīvošu ar ierobežotu internet-pieeju un visādiem blogiem vairs nebūs vietas manā ikdienas dzīvē un ciba kļūs par tādu kā ekskluzīvu laika pavadīšanas veidu, varbūt reizi nedēļā.