eič sī
28 March 2006 @ 07:59 pm
 
vakar dabuujaam beerninju uz ielas, vinja teevs, ap gadiem 30, sasita galvu, nometa savu deelu zemee un aizgaaja prom, rinjkjoja veel pa apkaartni kaa apdullusi musha, gaaju runaaties, lai tachu deelu neatstaaj, ka vinjsh raud, bet shis man uzbrauca, ko es te lienu un vispaar kas es taada esmu, jo vinjsh savu deelu kopsh z-sveetkiem nav redzeejis. man palika bail un izsaucaam gardas. nedaudz taa kaa interesee, kaa tas viss beidzaas, puisiits taads smuks, apmeeram 5 gadi, visu laiku gribeeja uz maajaam. well done, teica kens, citi buutu pagaajushi beernam garaam.
pag., jaanomaina intereshu prioritaates, teica maksims, tuuliit izdomaashu, taatad nav svariigi, ko kens domaa. labi, luuk taadiem beerniem paliidz viena no organizaacijaam, kurai es palielinu fondus, diez, vai taa nauda aizies arii, lai tam puisiitim veelaak paliidzeetu?
 
 
eič sī
28 March 2006 @ 08:57 pm
 
vakars tomeer bija pavisam jociigs. peec beerna nodoshanas policijas rokaas mees nosalushas iegaajaam pirmajaa baaraa pa celjam. pie baara letes satiku stiivenu. tam, kas notika naakamo 3 stundu laikaa, nav iipashas noziimes, bet fakts ir taads, ka stiivens gaaja man liidzi un tad, kad mees palikaam divataa, meegjinaaja noskuupstiit. ja taa padomaa, visas taas 3 stundas jau taapat bija skaidrs, uz kuru pusi tas viss velk, bet man bija vienkaarshi interesanti, kaa tas beigsies, jo es pati par sevi nekad nezinu, kuraa mirklii pateikshu jaa un kuraa nee. nebuutu jau gruuti pateikt jaa un es melotu, ja teiktu, ka taada doma man neieshaavaas praataa. galu galaa pateicu nee. un stiivens nosleepa seju rokaas, briidi paseedeejaa un teica, ka vinjam tagad jaaiet. un taa es tur paliku viena nakts viduu diezgan viduveejaa skurbulii.
shodien aizgaajaam apskatiit stiivena foto izstaadi. nekas iipash, domaaja alnis. es neko nedomaaju. bet arii tam nav nekaadas iipashas noziimes.
 
 
Current Music: swh rock