eič sī
18 March 2006 @ 06:39 pm
 
kens shodien iepirkaas charity veikalos. atnaak manaa pusdienpaartraukumaa ar pilnu maisinju piepirktu visaadu mantu, muuzikas kasetes bez sapratnes, kas tajaa ir ierakstiits, video kasetes ar dazhaam tiiri labaam filmaam un tad diviem t-krekliem. viens - abrakebabras (vieteejaa kebabu eestuve, suuds, ne eestuve, 3 reiz pameegjinaaju, ne reizi negarshoja) straadnieku krekls.
kaa kens saka - charity shops are cool. you go in as a normal person, but you come out as abrakebabra worker. tagad vinjam ir plaans uzvilkt darba kreklu, ieiet abrakebabraa ar lupatinju un saakt tiiriit galdus, peec tam aiziet aiz letes un uztaisiit sev kebabu.
 
 
Current Music: killers
 
 
eič sī
18 March 2006 @ 08:16 pm
 
es gulju boilera telpaa, tur vienmeer ir troksnis, bet toties siltaak kaa citur, bet dushas telpa auksta, ilgi dushaa nemazgaasies un uz poda graamatu arii nelasiisi. naktii pamodos no trokshnja, toties sapnii kens noskuupstiija. shodien vinjsh prasa, kaa guleeji. bet es vienkaarshi smaidu un saku, ka labi. taustiishanaas pa puskreeslu, bet mees viens otru klausaamies un paklausaam. nevajag tev piirsingu, vinjsh saka, bet man pashai ljoti gribas, jau pusgadu kaa domaaju, bet kaut kaa ietekmee, ka vinjsh taa saka savaa smaidaa sapinies. mees satiksimies 13.apriilii bez ieprieksheejas norunas. es atbraukshu bruuna un laimiiga un vinjam zvaniishu, bet nevajag tev piirsingu, vinjsh uz atvadaam saka, atbrauc taada pati, kaa aizbrauksi. jaa, liidz 13.apriilim.