eič sī
16 March 2006 @ 10:42 pm
 
kens riit brauks ciemos.
un stulbais andijs pateica, ka es nevaru liidz pat sava atvaljinaajuma beigaam atgriezties gerouda komandaa, jo manaa vietaa tagad tur ir dzhosh, bet es sheit korkaa peekshnji juutos tik nelaimiiga viena pati savaa b&b istabaa, bet kens riit brauks uz korku skatiities paraadi. es gandriiz vai apraudaajos, kad internetaa izchekoju autobusu laikus un secinaaju, ka vinji ar manonu nemaz nevar tikt liidz korkai, jo ir tikai viens autobuss pa dienu, kad paraade jau buus beigusies.
es pusstundu luudzos geroudam, lai vinjs aizved kenu un manonu liidz voterfordai, kas vinjiem ir 3 stundu lieks brauciens. peec pusstundus geroudam atmaiga sirds, jo es jutos tik nelaimiiga, kaut vai taapeec, ka andijs negrib mani suutiit atpakalj uz vinju komandu. gerouds teica, ka vinjsh to nokaartos, geroudam tomeer ir sirds. vinsh pavadiis 3 liekas stundas mashiinaa un es riit satikshu kenu.
mees ar kenu kopaa skatiisimies patrika diena paraadi, mees ar kenu kopaa dzersim korkas ielaas, mees ar kenu teelosim mulkjus. mees oficiaali piedzersimies vieniigajaa gada dienaa, kad iirijaa oficiaali atljauts piedzerties uz ielaam.
 
 
eič sī
16 March 2006 @ 10:53 pm
 
a telefonsarunas uz latviju joprojaam par 19 centiem minuutee, vakar paarbaudiiju. kam lai es piezvanu?