eič sī
15 March 2006 @ 08:01 pm
veel viena no taam jociigajaam mazaas pasaules lietaam  
mees braucaam cauri karlovai, ak miiljaa karlova, no tevis viss saakaas (nenovirziisimies no teemas), taatad cauri karlovai, kur apstaajaamies paeest. Kens saka, ka vinjam Karlovaa dziivo labaakais draugs Miks, vajag uzzvaniit, lai shis naak ar mums uz restoraanu. Atnaak Miks, mees seezham pie apaljaa galda un iepaziistamies.
Kens saka - es esmu no Dublinas. Manona saka - es esmu no Holandes. Dzhosh saka - es esmu no Kanaadas. Es saku - es esmu no Latvijas.
Miks saka - oh my god, no latvijas! Tev gadiijumaa nav maasa?
Livija - mees abi reizee sakaam.

vinji ir bijushie kaiminji. Miks paziist manu maasu, es paziistu Mika labaako draugu. Un Kenam maajaas ir cd ar manas maasas toposhaa viira un Mika muzikaalo performanci.
 
 
eič sī
15 March 2006 @ 08:18 pm
 
man shausmiigi gribeejaas sheit ierakstiit, ka 8.martaa Droghedas ielaas kaads polis, kura vaardu vairs neatceros, uzdaavinaaja man lielu rozaa tulpju pushkji. tieshi shaadu mazo laimes briizhu deelj es miilu savu darbu.

atcereejos vienu no pashiem pirmajiem mazajiem dienas priekiem, kad kaut kad augustaa kaads chehu puisis apstaajaas parunaaties un teica, ka pashlaik klausaas latvian ska. iebaaza savas austinjas man ausii. voicesks voiska, es teicu. jaa, vinjs teica, baigi forshie.
 
 
eič sī
15 March 2006 @ 09:00 pm
 
vai ir iemesls satraukumam, ja es nezinu, kas notiek latvijaa, un mani tas iisti nemaz neinteresee? atveeru delfus, paarskreeju virsrakstiem un secinaaju, ka tie mani garlaiko.

mani vairaak interesee kens un vinja humora izjuuta;
deivida aika stulbaas teorijas;
iirijas laikapstaaklji;
patrika dienas plaans;
speeleet cluedo kopaa ar kenu;
pavasara kurpes;
kena staasti par melno ilkni;
vai cilveeki ir laimiigi;
mazie mezha diivainiishi taadi kaa kens;
leetas graamatu paardotuves;
dzert fair trade kafiju amnesty international kafejniicaas kopaa ar kenu;
kur var noprikt chai latte;
kad mani nosuutiis atpakalj pie gerouda, jo tur dziivo arii kens;
kens.