eič sī
24 December 2005 @ 03:00 pm
 
oh yeah, i'm homeless again, pashaa ziemassveetku vakaraa. tikko nopirku james blunt back to bedlam sev par prieku sveetkos, kaa arii par paarpalikusho naudu tablerone shokolaadi.
vakar mēs ar džūliju palikām mājās un dzērām vīnu, ēdām vistu ceptu, pēc tam stundu dziedājām queen dziesmas, es jutos tik laimīga, jo es kādam izstāstiju par savu noklusēto kaisli. but it's time to face the truth, i'll never be with you
 
 
Current Mood: mind blowing
Current Music: jb - high
 
 
eič sī
24 December 2005 @ 03:13 pm
 
džūlija vispaar uzskata, ka mums vajadzeetu pavest muusu priekshnieku geju, taapeec ka vinjai patiik challange. bet vinja ir satikusi arii priekshnieka boyfriendu, he's so hot, vinja teica. bet es vinjai iisti neticu, jo vinja to pashu teica par džonu o'railiju un fionu, kuri man absoluuti neliekas hoti.
 
 
Current Music: goodbye my lover
 
 
eič sī
24 December 2005 @ 03:17 pm
 
taa, lai vecumdienaas atcereetos, jaaieraksta par sho nedeelju. aarpraatiigi traka. emociju skala no miinus 10 liidz plus 10. gandriiz panaacu lee atlaishanu, nu nekas, toties vinju paarceela uz citu komandu par manis necieniishanu, liidz ar to man vairs nebija komandas un personiigaa shofera.
toties mani ielika džona donavana komandaa un triis dienas straadaaju dublinas karstaakajaas vietaas, chuusku bedre, savu muuzhu nebiju dzirdeejusi tik daudzus fuck off pret sevi veerstus. o'connell iela, temple bar un mary street. peedeejaa izraadiijaas tomeer zelta bedre, jo tiku paari savam mulsumam cilveeku puulii, kas kaa traki veic savus peedeejos x-mas shopingus, un atljaavos dejot sev un vinjiem par prieku. atmaksaajaas. dabuuju voucherus cd veikalaa kaa dienas labaakais fundraiseris savaa komandaa. džons grib arii patureet mani savaa komandaa, nesanaaks.
katru vakaru seedeeju eamonn dorans baaraa un dzeeru sveshinieku uzsauktos alus, taa saciit, visi sveetku noskanjaa, merry christmas, can i buy you a drink? oh, you drink guiness, i love you already!

un peec iiru tradiicijaam shovakar visi iet uz krogu, ieskaitot mani, prieciigus arii jums...
 
 
Current Music: so long, jimmy