eič sī
17 December 2005 @ 04:49 pm
 
vakardienas balle howthas jahtklubaa ar holivudisku skatu, un mees savos aarpraatiigajos piiles un govs krustojuma kostiimos ar ideju - taa notiek, ja aafrikas piiles sakrusto ar iirijas goviim.
 
 
eič sī
17 December 2005 @ 05:16 pm
 
un es tikai tad sapratu, cik mees piedzeerushies, kad vinjsh izkrita no taksha. peec tam vairs iisti neatceros, bet atceros tikai to, ka veel vinjsh izkrita arii no diivaana, kuraa mees guleejaam. iespeejams, ka es vinju izgruudu, jo vinsh man uzmaacaas ar diezgan lielu paarspeeku, bet man pashai nebija speeka un nekaadas veelmes miileeties. es taa arii nesaprotu, kaapeec mees aizbraucaam pie nikijas, ja bija norezerveets hostelis ar eertu gultu, taa vietaa dodot priekshroku shauram diivaanam nikijas viesistabaa. nikija un teilors apgalvo, ka taa bija mana ideja. lorenss neko neatceras.
 
 
eič sī
17 December 2005 @ 06:37 pm
 
goda vaards, nezinu, ko dariit. veel uz paaris stundaam esmu bezpajumtniece un visa mana sadziive kaut kur rinkjo apkaart dublinai, un es ar otraas dienas kosmeetiku un dazhiem kraamiem teejas daavaatajaa somaa. par laimi (gribeejaas rakstiit paldies dievam, bet izlikaas zaimiski) vakar iedomaajos pakjert liidzi zaabakus, citaadi buutu te jaaseezh ar savaam dzeltenajaam piiljpleznaam. nedaudz gan satraucos, triis nedeeljas buus jaavada grupa, pie tam dublinaa, kuraa nekad neesmu straadaajusi un kuraa mani noteikti regulaari izspiegos. ceru, ka neesmu nekur padirsusi kosmeetikas maku, veel vakar bija somaa, shodien nav. taada sajuuta, ka buutu sveetdienas vakars, bet kad atceros, ka ir sestdiena, nedaudz sajuutos kaa luuzere, jo sestdienas vakaros jauni, sociaali aktiivi cilveeki tachu neseezh internetkafejniicaas. es ceru, ka lee party piedaavaajums kopaa ar dienvidaafrikaanjiem veel ir speekaa. gaidu zvanu. vairaakus, patiesiibaa.
 
 
eič sī
17 December 2005 @ 06:52 pm
 
un viens siikais ne vairaak kaa 10 gadus vecs te man priekshaa tikko skatiijaas animeeto porno multeni. oi, un tagad vinsh skataas kaut kaadu vardarbiigu filminju, kuraa dzheki viens otru dauza, reaali dauza.