eič sī
11 December 2005 @ 02:01 pm
 
gandriiz aizmirsu iemeslu, kapeec te atnaacu. no muuzikas veikala, vieniigaa, kas bija valjaa. nopirku 3 cd, peec tam pamaniiju, ka visi iiru, neapzinati. vakar ar labo roku lasiiju cibu caur miiljota telefonu, kreisaa tureeja vinja pimpi. jau nenormaali uztraucos par ziemssveetku vakaru, pirmo, kuru nebuushu iistajaas maajaas. vinjsh teica, ka buus jaaiet pie maasas drauga gjimenes uz christmas dinner. bet tas tak gandriiz taapat kaa uz vakarinjaam ar vinja vecakiem. tikai vinjam par laimi nav vecaaku. shausmiigi satraucos, mazais danijs pateica, ka es stulba, tur tachu varees pieesties par velti. bet ko parasti cilveeki njem par kukuli? viinu teevam, pukjes matei?
un atkal gandriiz aizmirsu iemeslu, kaapeec te atnacu. diez vai ir iespeejams veel atrast cheap flights uz siltajaam zemeem.
 
 
Current Music: un manaa galvaa the frames ar the blood
 
 
eič sī
11 December 2005 @ 02:58 pm
 
ljoti patiikami, ka juus man kaut ko iekomenteejat, kad es pati esmu klaat, nu gluzhi vai sentimentaala kljuustu.
pastastiet kaut ko par latviju, luudzu.
nu vienalga ko, nu ne ta gluzhi par valdiibu vai celju negadiijumiem, bet var arii to, ja ir kas noticis. pastaastiet, cik liels sals. pie manis te shodien tik silti bija, izgaaju maicinjaa aaraa, saule karseeja, uzvilku svaarkus un stundu gaju uz pilseetu. pastastiet, kaadus pasakumus juus apmekleejat, es redz shodien aizgaju noskatiities naarniju, vai to filmu tagad latvijaa rii raada? beerniibaa biju lasiijusi graamatu, neko no gramatas neatcereejos, tikai par laternu un skapi.
kaut ko pastaastiet. vienmeer, kad es aizbraucu, mani paarnjem nelielas bailes par nezinaashanu naakotnee. nu taadas stulbas bailes, ka nezinaashu konkreeto posmu latvijas, ja to taa var saukt, iekshpolitikaa.