eič sī
04 November 2005 @ 08:31 pm
 
peedeejaa laikaa paaraak daudz beediigu dziives staastu, es negribu vinju zinaat, es vienmeer no taa esmu izvairiijusies, pietiek ar to, ka taa netaisniiba ir tur aaraa. oh fuck, es negribu klausiities staastus par sliktaam maateem... es ieniistu sliktas maates, cik vien ljoti var ieniist kaadu, ko tu nepaziisti.

par to, kaa maate var pateikt par savu 5gadiigo meitu - mary can't draw, she's fucking useless, par to meitu, kura uzzimeeja tik perfektu vardi, ka ziimeeshanas skolotaajs vinjas maatei teica, ka jaasuuta meeriju uz maakslas skolu.
par to, kaa maate savam padsmitgadiigajam deelam peec pirmaa skuupsta var pajautaat - why would any girl be interested in you? you have nothing to offer! un vinjsh tagad savos 22 gados seezh un mokaas no kompleksiem un baidaas uzaicinaat polju meiteni uz randinju, jo vinjam tachu nav nekaa iipasha, ko piedaavaat tai meitenei.

es paaraak dzilji esmu ieliidusi citu cilveeku dziives staastos. shausmiigi saapiigi klausiities.
 
 
eič sī
04 November 2005 @ 08:43 pm
 
peedeejaa laikaa censhos piespiest sevi miileet nemiilamus cilveekus, bet nesanaak. amerikaanju kristiete andzhela ar savu negatiivismu paaraak kriit uz nerviem un visas savas nedienas es novelju uz vinju. tikai vinjas deelj man vairs tik labi neiet darbaa. tas nekas, nekas, vinja sheit buus tikai liidz ziemassveetkiem. varbuut pazudiis aatraak. shkjiet, ka bosam vinja arii kriit uz nerviem, vinjsh taa netieshi izteicaas, vinjsh grib vinju atlaist, uff, es vairs negribu, negribu, negribu ar vinju daliit vienu istabu, nekad, nekad vairs.