eič sī
24 September 2005 @ 05:51 pm
 
shkjiet, ka puse manas dziives sapraatiigas daljas paiet pusslepenaas attieciibaas. vienmeer nedaudz iemiilos neiistajos cilveekos, iistajos iemiileeties ir paaraak garlaiciigi, jau paarbaudiiju.
shoreiz paari palika viena melna biljarda bumba un par labu darbu nopelniitie auskari, vinja izveeleeti.
and off we go.

p.s. piedod, i., ka nepateicu pa telefonu, vienkaarshi nevareeju, it was too much against the rules.
 
 
eič sī
24 September 2005 @ 05:58 pm
 
ak jaa, jaaizdomaa dziivei kaads interesantaaks meerkjis, piemeeram, vareetu izdomaat, ka jaabrauc uz ameriku maaciities seerfot. nee, nafig vispaar ameriku, kaut kur citur, vienkaarshi atcereejos to igauni, ka paardeva savas mantas un aizbrauca uz ameriku serfot.
nee, man jaaizdomaa pashai sava dziive, nevis jaashpiko citu lieliskaas idejas. dziive tachu ir tieshi par to, lai kaut ko tamliidziigu dariitu. shobriid es kaut kaa taa arii juutos.

vispaar oficiaali esmu iecelta par grupas vadiitaaja asistenti un ljoti ceru tik pat labi turpinaat, kaa shobriid darbojos. tas tomeer ir nedaudz jociigi, ka tu paardod cilveekiem tukshu gaisu un vinji tik tieshaam to peerk. paturiet iikshkjus, lai arii shonedeelj es buutu nedeeljas veiksmiigaakais fandraizeris, tad iespeejams es dabuushu balvu.

lai gan kam gan ir vajadziigas mantiskas balvas. vecais grupas vadiitaajs nodeva savas zinaashanas jaunajam vadiitaajam, sakot, ka mani motivee straadaat regulaaras buchas uz vaiga. oh well, ja taa padomaa, tad tur nav nekaa nepatiesa. bastards!