eič sī
10 September 2005 @ 07:33 pm
 
atbraucaam uz eiropas kultuuras galvaspilseetu, lai paarsistu pasaules rekordu iiru dejaas. nokaveejaam apmeeram par stundu un lielajaa rekorda pasaakumaa ne tikai nepiedaliijaamies, bet neko pat neredzeejaam.

tas nekas. shobriid dziivojam 200 gadus vecaa maajaa ar kamiinu divu staavu augstumaa. es vareetu izkust no taa skaistuma. briivdienu riitos seezhu izgreznotaa kreeslaa muusu daarzaa, dzeru teeju un raugos uz miglu iirijas laukos. nekad neesmu dziivojusi skaistaakaa vietaa. diemzheel tas tikai veel uz naakamo nedeelju.

vispaar kopsh mees saakaam paarvaakties, taa gandriiz katru nedeelju paarvaacamies, toties katra naakamaa vieta ir skaistaaka par ieprieksheejo, es tikai varu cereet, ka shii tendence turpinaasies.
 
 
eič sī
10 September 2005 @ 07:45 pm
 
jaa, nu vot, bet vakar visu dienu lija bez apstaajas un Limerikas ielas bija tik peleekas un manas dreebes bija tik slapjas, toties man tik un taa bija tik jautri, ka mans boss beigaas pateica - I fuckin love your attitude!

Ja nevari mainiit laikapstaakljus, pamaini attieksmi. Pashai par briinumu, man patiik shis darbs arii lietainaas dienaas.
Paldies par uzmaniibu, es juus joprojaam miilu.