eič sī
30 July 2005 @ 11:36 am
 
Alnim aizvakar tapa baigais plaans, kaa mees varam nakti Dublinaa palikt, neko nemaksaajot. Vakarpusee bija sarunaats home party ar spaanjiem un iiru (ieradaas arii igaunji un itaalis). Peec tam, protams, uz klubiem. Taatad doma taada - es atstaaju savu lielo mugursomu vinju dziivoklii un naktii mees sakaam, ka jaaiet pakalj somaam. Kad ierodamies pakalj somaam, viena no mums pa fikso aizmieg uz sofas.

Plaanu realizeet nevajadzeeja, jo igaunis ar spaani gandriiz sakaavaas par to, kursh dos mums naktsmaajas. Palikaam pie tiem pashiem spaanjiem. Haviers ljoti uzstaaja. Ar shoriita pieredzi tomeer liekas, ka vajadzeeja palikt pie igaunjiem. Peec visiem hot Spanish guy izleecieniem, kad vinjsh daasni piedaavaaja savu gultu, mees ar Alni abas ielikaamies tajaa kopaa, jo guleet atsevishkji likaas nedaudz draudiigi. Haviers gan peec tam veel minuutes divdesmit liida virsuu un atkaartoja - this is my bed! this is my bed! You eat my pissa, you sleep in my bed! Fucking Letones! (tas fucking par to, ka neljaavaamies pat pabuchoties, jei bogu, tachu miegs naaca)

tad nu astonjos no riita, peec divu stundu miega, kad Haviers mieriigi kraaca blakus gultaa, mees ar Alni klusinjaam sagjeerbaamies, savaacaam mantinjas, bez jebkaadas atvadu veestules notinaam makshkjeres. Alnis pat kaut kur izvilka dziivoklja atsleegas no Haviera mantaam, lai mees tiktu laukaa pa durviim.

Shodien taada suudaina sajuuta, man kaa jau vienmeer taa drausmiigaa vainas apzinja, ka taa tachu galiigi nebija smuki izmantot Haviera labo sirdu un neko nedot pretii. Nee, nee, pavisam nebija smuki.
 
 
eič sī
30 July 2005 @ 12:08 pm
 
Piektdienas vakara saakums bija labs, nee vispaar ideaala nakts, greeks suudzeeties.
Ar igauni kaadu stundu dziedaajaam, vinjsh speeleeja gjitaaru, paareejie kaut ko apmeeraam taadaam garaa naa na naa na na na na naaan nan pennyroyal tee, na na naaaa, nana na nan an , and i'm a thief, na na na utt.
Peec tam centaamies atcereeties Hotel California vaardus, es piestraadaaju par referenti un visu pierakstiiju. igaunis ar chicken frizuuru lika dziedaat man vairaakas reizes peec kaartas. Otrs igaunis saciija - this is not a fucking rehearsal, stoping singing the same song all the time.
Tad nu chicken igaunis saaka dziedaat
Ja kupil rubashku
Brjuki u menja uzhe jestj

Otrs prasa, vai tas ir Visockis. Chicken igaunis atbild, ka to vinjsh pats izdomaaja.

Bet pa shiim briivajaam dienaam es arii esmu sacereejusi dziesmu spaanju valodaa. Alniz, ja kas, man ir saacis pasniegt spaanju privaatstundas. Haviers un Santjago vispaar arii ir ar mieru pasniegt privaatstundas par velti, par buchaam, ilji tak.
Un taatad mana unikaalaa dziesma saucas "Estoy buscando trabajo". Kad buus topos, luugshu juus aktiivi balsot.
 
 
Current Music: swh rock
 
 
eič sī
30 July 2005 @ 12:31 pm
 
veel spaanjiem patiik mans vaards. Tik ljoti, ka Haviers nespeej pat atcereeties.
-I bet you even don't remember my name, es vinjam teicu vienaa no vinja uzmaaciibas briizhiem.
-Shelf in English? No, shelf in Spanish? Your name is Estante?
 
 
Current Music: queen