eič sī
22 April 2005 @ 10:23 am
 
izdzēsiet mani visi, kam es esmu sen jau noriebusies, izdzēsiet, ja jūs nevarat izdzēst mani tikai pieklājības pēc, atmetiet pieklājību, es nedusmošos. es jau sen esmu palikusi tukša, pieklaudziniet man pie galvas ar sudraba karoti, dzirdēsiet kā atbalsojas skaņa tajā tukšumā.
driskās saraustīta dvēselīte raupjiem diegiem sastērķelēta plīst pa vīlēm atkal pušu.
 
 
eič sī
22 April 2005 @ 01:45 pm
kafija  
kafiju es parasti nedzeru, bet šodien nākas. iedomājieties, es iegāju virtuvē un jutos nedaudz apmulsusi, jo nezināju, cik karotītes krūzītē bērt.

agrāk es strādāju par sekretāri un viens no pienākumiem man bija kafijas vārīšana, par ko man absolūti nekad nav bijusi nekāda nojausma. iepriekšējā sekretāre, nododot man savus pienākumus, pateica, ka labāk iebērt vairāk karotīšu nekā mazāk. pie tāda principa es arī pieturējos visu sava kalpošanas laiku.
pēdējā dienā savā good-bye party es pateicu, ka kafiju nedzeru. mans priekšnieks man toreiz pajautāja, kā tad es zinot, kā gatavot kafiju priekš citiem. es tā arī pateicu, ka man nav ne jausmas, kā gatavot kafiju, ka es tikai pieturos pie principa labāk vairāk, nekā mazāk.
-tagad es saprotu, kāpēc klienti parasti lietoja tik daudz pieniņus, viņs teica.
 
 
Current Mood: nāk miegs
 
 
eič sī
22 April 2005 @ 06:03 pm
 
pret dažiem no jums, ko lasu ilgtermiņā, esmu sākusi just virtuālu kaisli. par laimi, tam nav nekāda sakara ar realitāti.
pret vienu šī kaisle ir īpaši izteikta, bet es neatzīšos arī tad, ja tu domā, ka pret tevi.