eič sī
18 April 2005 @ 12:18 pm
 
nevaru, vajag izrakstīt visu ārā, citādi nemiers, pa parku izskrieties uzvilkt krosenes kājās var arī bez krosenēm vienā elpas vilcienā visu pateikt cik ir šobrīd labi sārti vaigi neviens neko nesaprot makaroni ar vistas gabaliņiem un sēņu mērces maisījumu pīles pie bijušā citymarketa saspringti pleci no smiekliem sāpoši sejas muskuļi beidzot plānā sega nedaudz vējā izspūruši mati laikojām saulesbrilles nopirku tādas pārāk tumšas tagad tā šķiet pēc slepenaģentes izskatos piestāvēs pie jaunās melnbaltās kleitas gribu iet uz teātri diezgan vēss paliek sēžot parkā uz soliņa tā arī neattaisīts baltvīns paliks vēlākam laikam spletņas un atmiņas tas ko sen jau gribēju dzirdēt omīte par mani interesējas viss notiek vienlaicīgi marta runču trakums es eju kost.
 
 
eič sī
18 April 2005 @ 12:59 pm
 
ko saka tautas ticējumi, ja svilst vaigi?
 
 
eič sī
18 April 2005 @ 09:07 pm
 
man ir aizdomas, ka tante aina jau ir sagatavojusies mani izprecināt un mani tas biedē, ja kas. lai gan vispār tante aina ar visiem viņas radiem man tīri labi iet pie sirds, vismaz no garlaicības nenomirtu, no alkohola gan varbūt.
 
 
eič sī
18 April 2005 @ 09:47 pm
 
vispār jau drausmīgi, man atkal niez kājas (man liekas, ka jūs visus tas interesē) un esmu viņas sakasījusi tā, ka izskatās, ka es būtu tur veselu ādas gabalu izskuvusi. es zinu, kā izskatās izskūts ādas gabals no kājas, es vienreiz jau izskuvu 3 cm lielu ādas stērbeli. es ceru, ka jūs tagad neēdat, kad šo lasāt. nu ja ēdat, tad vispār nav ko sēdēt pie datora ar ēdamo.
peel your face, teica hanibals leksters tam tur, kuru beigās cūkas apēda. peel your face bija vispretīgākā aina tajā filmā.
 
 
eič sī
18 April 2005 @ 09:57 pm
 
vai, es aizmirsu, ka jāiet mājās. pagalam aizmāršīga, uķi ķuķi, es te laikam mēģināju koķetēt. nu labi, palieciet sveiki.
mr. cab driver?