eič sī
04 February 2005 @ 10:25 am
naktī noklausītas sarunas  
man ir trīs ģeniālas idejas! Tu zini, ko ārt dairektori dara? nē, to viņi nedara.
Un es šodien nodzinu bārdu. Tu dzen savu bārdu? Kad tu pēdējo reizi esi dzinis savu bārdu? Un ar ko tu dzen savu bārdu? Ar žileti?
jā, cibiņ, ar ko tu dzen savu bārdu?
 
 
eič sī
04 February 2005 @ 01:30 pm
 
sēžu te un domāju, kas man liedz piecelties un aizbraukt prom.
pienākuma apziņa.
a kāpēc pienākuma apziņu nevar izmest miskastē?

nu jā, un vēl pienācīgas naudas trūkums. vakardienas tēma. vajadzētu nedaudz iekrāt naudu, tad varētu aizbraukt. ha, un tu iekrāsi, viņš prasa. ha, un tu, es prasu.
vispirms es iekrāšu un nopirkšu riteni, pēc tam es atkal iekrāšu un nopirkšu ģitāru, lai varētu sākt mācīties spēlēt. pēc tam es iekrāšu un nopirkšu šujmašīnu, tas nekas, ka man nebūs laika šūt, toties, kas par ideju! es tīri teorētiski varēšu pati sev šūt drēbes. tam visam pa vidu es noteikti pabraukāšos kaut kur šur un tur, bet ne tā nopietni, un tur es noteikti iztērēšu vairāk par saviem līdzekļiem un aizņemšos uz neatdošanu, mammu, mammu, es netieku mājās, es iztērēju visu savu naudu, nepietiek atpakaļbiļetei. es tev atdošu no nākamās algas. i promise.
nu jā, un tad kad es būšu apaugusi ar mantām, tad es nezināšu, kur viņas visas likt, tāpēc es nevarēšu nekur aizbraukt, jo man būs žēl atstāt savas mantas. nē, nu uz riteņa ar ģitāru plecos jau var, bet kur es uzstutēšu šujmašīnu?
varbūt nākamreiz vienkārši nevajag prasīt naudu atpakaļbiļetei.
 
 
Current Music: oleander - i walk alone
 
 
eič sī
04 February 2005 @ 06:18 pm
 
bremze bļin.
nesaprotu, ņemt šņabi līdzi vai neņemt, ja vajag, es jau tāpat māku arī uz citu rēķina, un ja tur būs daudz krievu un ukraiņu, tad jau tāpat tie būs paņēmuši līdzi.
vēl nesaprotu, vai sēdēt visu nakti lidostā ar grāmatu vai tomēr pieņemt piedāvājumus no citiem party animals un doties pa klubiem.