eič sī
05 January 2005 @ 06:35 pm
 
vispār tā bija maucība, ka man gandrīz dienu negāja meils. tā jau viņš darbojās, bet tādā kā pagātnes režīmā. apskatos, 4 jauni meili, atveru vaļā, nekas nepienāk, tikai visas vecās ziņas. kaut ko cenšos izdzēst, nekas nedzēšas, pēc mirkļa viss kā bija.
Vakar ar nolūku pārliku datora laiku uz 2004.gadu, šodien atliku atpakaļ, un tik iedomājies, meils pēkšņi sāka normāli darboties. Es vēl visu dienu dusmojos, ka tas meils pagātnē iestidzis. Bet protams, ka iestidzis, es pati arī gadu atpakaļ biju iestigusi. Tomēr joprojām uzskatu, ka tas nekādā gadījumā nedrīkstēja ietekmēt manu pastkasti. Kas nu būs, ja pastkaste sāks pielāgoties datora laikam.
 
 
eič sī
05 January 2005 @ 06:41 pm
 
un kopumā nevarētu teikt, ka man pašreiz klājas labi. šodien uzvilku uz otru pusi džemperi un atklāju to tikai pusdienlaikā, knibelējoties ap džempera maliņu. izskatos es šodien protams tāpat kā jūtos. un vēl mani tracina tas, ka es sabiedrībā nemāku skaļi šķaudīt. nu ja vēl vispār nemācētu skaļi, tad mani tas neuztrauktu, bet vienatnē skaļi šķaudīt es itin labi pieprotu. Sabiedrībā nesanāk. Vot tāpēc citiem vienmēr saka 'uz veselību', bet man neviens nesaka, jo nedzird jau, ka man tā veselība galīgi čābīga. Laikam tāpēc es šobrīd gandrīz slimoju.
 
 
eič sī
05 January 2005 @ 06:44 pm
 
vispār dažiem cilvēkiem ir slikta humora izjūta. šeit cibā es to visvairāk izjūtu tad, kad man kāds kaut ko komentē, kad var just, ka viņam iekšā kaut kas vārās, jo mani nevar vai nu saprast vai nu kaut kas manī kaitina. laikam tāpēc arī [info]teeja tagad raksta galā visam joks, sapratusi, ka citiem te slikti ar humoru.