eič sī
15 October 2004 @ 08:51 am
 
pie vainas ir vai nu mēness fāzes, vai arī rudens aseksuālās sievietes, bet tā vien šķiet, ka šajās dienās viņi ir satrakojušies. bet ja nu tas notiek tikai manā redzes lokā, tad jāsecina, ka pie vainas ir Mērfijs.
 
 
eič sī
15 October 2004 @ 02:06 pm
 
tīrīt vīriešu tualetes nav nekāds kauna darbs. gumijas cimdos pārbraukt ar lupatu pisuāru malām, noberzt krānus, lai spīd, ielikt tualetes papīru kabīnē, nākot ārā no tualetes kabīnes sastapties ar mulsumu vīriešu acīs, kuri nemana tevi tur ieejot. pasmaidīt, atvainoties, aiziet.

iztīrīt papīrgrozus no drazām nav kauna darbs. ar vienu lielu maisu staigāt gar galdiem, pieliekties, izbērt, iztaisnoties. atkārtot 10-50 reizes pēc vajadzības. stiept milzu maisus uz miskastēm kaut kur aiz mājas vai sētas, uzaudzēt lieliskus muskuļus vārgajām rokām.

tīrīt konferenču zāles nav nekāds kauna darbs. novietot traukus uz paplātes, neatvērtās pudeles plauktā vai ledusskapī, savākt pudeļu korķīšus vienkopus, noslaucīt galdus no drupačām, sēdēt un grauzt gardus cepumus, konfektes, kanapē maizītes.