eič sī
06 October 2004 @ 09:22 am
 
atkal es aizmirsu pulksteņus pagriezt un dienu pret nakti samainīt. tik daudz darba iekrājies un jau vakars pienācis nemanot.
 
 
eič sī
06 October 2004 @ 10:39 am
 
skaitļi, skaitļi, skaitļi, viņi tevi nemaldinās, vai nu sakritīs visi mēri, vai nu nesakritīs, bet tur nebūs tās neskaidrās - varētu šitā, un varētu arī tā, grūti pateikt, kā labāk. ar skaitļiem viss ir tik vienkārši, tur nav nekādas paļaušanās uz intuīciju, kas mēdz arī pievilt, tāpēc skaitļi man patīk.
mmm, vakar visu vakaru noņēmos ar skaitļiem, viņi taču ievelk sevī, kaut kādi mēri, apskricelētas lapiņas, tu saputrojies visā tajā mudžeklī, nevari vairs saprast, kas uz ko attiecas, pārrēķini par jaunu, atrodi īstos skaitļus, rēķini tālāk. burvīgi, vienkārši lieliski, es varētu visu dzīvi ņemties pa skaitļiem, burties tiem cauri tādā lēnā garā, vakar beidzot sajutos kā savā īstajā vietā.
 
 
eič sī
06 October 2004 @ 02:23 pm
pavasara tīrīšana  
neņemiet ļaunā, tie, uz ko tas attiecas. iespējams, ka no jums es nedaudz noguru, iespējams, ka jūs rakstījāt par man neaktuālām tēmām. whatever, es jūs tāpat šad tad pāršķirstīšu.