eič sī
14 September 2004 @ 12:32 am
 
vakar ap sho laiku ar alni ieveerteejaam pishamos dzekus vienaa fiestaa ieksh blakus ciema, vienam gribeejaas iekniebt dibenaa, bet kaut kaa nesanaaca. vareetu teikt, ka baigi nochammaajos, vinjsh tur visu laiku groziijaas, groziijaas, kameer nostaajaas mums tieshi priekshaa, un tad, kad koncerts beidzaas, jaa, bet tajaa koncertaa dziedaaja baigaa naara pieguloshaa teerpaa, ka var apvemties, nu jaa, tad tajaa briidii, kad koncerts beidzaas un mees taisiijaamies iet garaam pishamajam dzhekam, vinjsh njeema un aizgaaja prom, ka mees galiigi nepaspeejaam.
es jau taa ilgi domaaju, vai driikst taa rakstiit publiski, nu taa, kaa es te tagad rakstu, bet nu ja juus mani nesaprotat, tad juus neesat mani draugi, mani iistie draugi sapratiis.
a riit mees brauksim beidzot maajaas, shodien jau vajadzeeja, bet nu mees ceram, ka atpakaljceljaa stopeshana cauri francijai neprasiis 3 dienas.
 
 
eič sī
14 September 2004 @ 12:42 am
 
vispaar shai tuksnesii pa naktiim ir auksti, bet taadas zvaigznes toties! un vakar ap 5.00 peec fiestas mees luukojaam baltaas puuces, panjeemaam lukturi un braucaam luukoties un tad veel viens putninjsh bija iekjeeries tiiklaa. bet piekuuniem ir tik milziigas acis un vinji skraapeejas liidz asiniim.
un no riitdienas es buushu eezeliitis, jaaiet kraameet soma. nee, juus piedodiet manus bezsakarus, bet sheit viini maksaa 0.5 eiro litraa, nu juus jau saprotat..