eič sī
10 September 2004 @ 12:38 am
zinjojums no Fuentes de Nava  
peedeejo nedeelju sajuutu spektrs ir bijis diezgan plashs - no pilniiga izmisuma liidz abosluutai sajuusmai. gala meerkjis ir sasniegts un pagaidaam negribas domaat par atpakaljcelju. vakar bija sansebastiana naktii ar 30 graadiem un bradaashanu pa atlantijas okeaanu. mana vasara beidzot ir saakusies, zheel ka uz tik iisu laiku.

bet aizvakardienas naktii, kad mees guleejaam francijas kalnu pilseetaa Mendee un nenormaali salaam un sliideejaam pa kalnu lejaa, es nezkaapeec sapnii redzeeju wowow, kursh deva man padomus, kaa labaak fotograafeet pukjes manaa ciemataa.

bet tagad jaaiet nobaudiit nedaudz viina un riit, nee, pareizaak shodien 7.00 es braukshu apgredzenot putnus.
 
 
eič sī
10 September 2004 @ 04:47 pm
 
shoriit 7 es, protams, nepieceelos, taapeec putni izpalika, toties mees ar [info]alniz stopeejaam uz palenciju un pa celjam redzeejaam 2 beigtus putnus. alniz, kaa jau profesionaals putnu apgredzenotaajs, paceela vienu beigtu zvirbuli, apskatiija un konstateeja, ka putns bez gredzena. bet vislabaakais ir tas, ka ja tam putnam buutu gredzens, tad alniz buutu vinjam noraavis kaaju ar visu gredzenu, jo taa taas lietas notiek. vismaz taa man vinja teica. ja nu vieniigi liidzi ir speciaalas knaibliites, tad beigtajiem putniem kaajas atstaaj kaa ir, bet gredzenu nokniebj.
aa, un veel beigtajiem apgredzenotajiem purniem norauj spaarnus.

a tagad vispaar ir siesta, jaaiet guleet un peec 2 stundaam gan mees brauksim pie putniem.