eič sī
07 June 2004 @ 01:33 pm
cilvēki  
ja jūs būtu bomzītis un jums kabatā regulāri atrastos tikai pāris santīmu, vai jūs pirktu kožļenes? vai kožļenes kādam ir pirmās nepieciešamības prece?
vot es nesapratu, kāpēc mazs bomzītis, veikalā pirms manis stāvot, pirka Orbit un pēc tam 10 minūtes meklēja savus pēdējos santīmus, par kuriem samaksāt. man sametās žēl un es jau gribēju viņam par tām kožļenēm samaksāt, bet viņš kaut kā atrada to naudu pa visām kabatām un maisiņiem.
vai varbūt kožļenēm ir vēl kāds cits veids, kā tās pielieto? varbūt ka man nav ne jausmas par to, ka kožļenes patiesībā ir katra cilvēka neatņemama dzīves sastāvdaļa.
 
 
eič sī
07 June 2004 @ 02:03 pm
 
Dažkārt vārdu un teikumu virknējumi neizsaka neko un viss paliek pa vecam.
Tagad viens vārds apgriež kājām gaisā svešu dzīvi un tu sāc saņemt ziņas no citas pasaules malas.
 
 
eič sī
07 June 2004 @ 04:16 pm
smaržu degustācijas  
iešņaucu nāsīs pamatīgu devu tējas, tā netīšām, tagad kņudina degunu. es nevaru nepasmaržot, pirms kaut ko lietoju. visa pasaule tagad smaržo pēc eksotiskiem augļiem.
bērnībā mēs ar māsu spēlējām smaržu minēšanu, viena aizvēra acis, kamēr otra pielika kaut ko pie deguna, tā reiz mēs viena otrai pielikām smalkos piparus. eksperimenta pēc pielikām arī kaķim un pēc tam priecājāmies, kā viņš aizrautīgi šķauda.
dārzeņu bodēs man patīk staigāt vienai pašai, tad var lēnām apsmaržot katru lietu. tomātus es nevaru nopirkt nepasmaržojusi, arī ābolus, gurķus, melones un citas lietas nevaru.