eič sī
17 May 2004 @ 09:26 am
 
un viņi tikai sūta un sūta man piedāvājumus pagarināt pimpi, katru dienu atsūta atgādinājumu, laikam domā, ka mokos no kompleksiem par pimpja iztrūkumu, vai. bet vot par krūšu implantiem nekad neko nav man sūtījuši, nekad nesaka, re, hellcat, mēs iesakām tev palielināt krūtis, ko tu ar tādām mazām darīsi? visiem taču vajag lielas krūtis, bet nē, viņi man tikai to pimpi iesaka pagarināt.
 
 
eič sī
17 May 2004 @ 01:48 pm
 
pāri ielai pamanīju vienu jauku puisi, nu no vecā darba, vot sirds salecās ieraugot, tik tāpēc vien, ka 2 naktis atpakaļ par šamo sapņoju. tad tā palēlināju gaitu, lai viņš varētu laicīgi pāriet pāri ielai, un tad mēs sasveicinātos. viņš sāka iet pāri ielai, un es sajutos muļķīgi tā lēnām velkoties un uz viņu skatoties. kaut kā sametās kauns un es pārstāju skatīties, gāju uz priekšu un domāju, ka pēdējā mirklī, pirms viņš griezīsies pa labi, es vēl atskatīšos un viņam uzsmaidīšu. Bet es nespēju saņemties, tā kā tāda iemīlējusies muļķe nespēju pagriezties un pateikt čau.

un es jutu, ka viņš iet tur aiz muguras un mani pamanījis smaida savu kautro smaidiņu. bet viņš arī klusēja, varbūt, ka viņš domāja, kaut tik viņa nepagrieztos, negribu es viņu redzēt, davai, davai, kusties ātrāk un tikai neskaties atpakaļ.

nē, es labāk domāšu, ka viņš kā tāds iemīlējies muļķis nespēja uzsaukt man un pateikt čau.