eič sī
11 February 2004 @ 11:44 am
Par šķiršanos  
Viņi stāvēja uz perona un gaidīja vilcienu, kas vedīs uz mūžīgu nesatikšanos. Viņš atvadījās klusējot, viņa... - pārāk daudz runājot. atbrauksim. aizbrauksim. domāsim. mīlēsim. zvanīsim. rakstīsim. cerēsim. gaidīsim, lūgsim. meklēsim. sapņosim. iztiksim. dzīvosim.

Līdz vilciena atiešanai palikušas 5 minūtes. četras. trīs. jāienes soma. kur nolikt, kur apsēsties? divas. Viņš stāv ārā un viņa acis piekaltas viņai. Viņa uzmet īsu skatienu, bet tomēr tās somas, kur lai viņas novieto? viena. Beidzot, beidzot viss ir sastūķēts pa vietām. No krūškabatas var vilk balto nēzdodziņu...

Viņa nemanīja, ka vilciens sācis jau kustēties. Viņa nokavēja viņa pēdējo skatienu.
 
 
eič sī
11 February 2004 @ 08:15 pm
 
Es sēdēju un divas stundas klausījos. Ja agrāk man likās, ka es jebko varu iemācīties un saprast, tad tagad man šķiet, ka vienīgā lieta, ko es nevaru saprast, ir pētījumu metodoloģija. Lai vai ko, bet divas stundas klausīties lekciju par diskriminantu analīzi un komponentu analīzi, arīdzan faktoru analīzi un korelācijām(par laimi, man vismaz ir skaidrs, kas ir korelācija) bija ja ne mokoši, tad vismaz ar sajūtu - es nevaru piespiesties sekot līdzi jūsu vārdiem.

un arī augstkolā pētījumu metodoloģija bija laikam vienīgais priekšmets, kuru es līdz galam neapguvu. pie korelācijām mēs apstājāmies, tik tālu bija skaidrs. bet hi kvadrāta nozīmi es tā arī nesapratu.

Ejiet visi d****! man gribējās to pateikt!

p.s. bet es tik un tā varu visu iemācīties, vajag tikai pamācīties.
 
 
Current Mood: uzvilkts, ka tik turies