eič sī
30 December 2003 @ 11:10 am
 
šeit ir nenormāls bardaks, galdi virs galdiem, kastes zem galdiem, plaukti pilni makulatūras, neko nevar atrast, labi, ka nekas arī nav jāmeklē. Ļur-ļur atkal atnāca un piedāvāja konfekti, laikam jau viņš mazas meitenes ar konfektēm pielabina, lai pēcāk varētu nogramstīties. Gar mani centīsies gramstīties tad, kad dabūšu to konfekti, vai varbūt tad, kad viņš ar konjaku mani sadzirdīs. Teica, ka Kristīnei neviens negribēšot kāpt virsū, jo viņa resna paliekot, bet man nav nevienas kolēģes Kristīnes.

Es vakar kaut ko izdomāju, bet es vairs nevaru atcerēties, ko. 130.lpp, simtrīsdesmitā... tā man pateiks priekšā, kas bija tas, ko es izdomāju. Kāpēc gan mana atmiņa ir labāka uz visādām ciparu kombinācijām? Nevaru vairs sagaidīt, kad iešu mājās un atvēršu to lpp., lai atcerētos savu "ģeniālo" domu.

nopirku vecu (laikam pirmo) Skunk Anansie CD, tāpēc, ka ar atlaidēm. Vai es neesmu lielisks atlaižu un dažādu akciju upuris? Nē, tas albums ir vienkārši lielisks, es tāpat nopirktu.

X-mas song
 
 
Current Music: they're selling jesus again pašas dungojumā
 
 
eič sī
30 December 2003 @ 12:59 pm
 
Ļur-ļur ir riktīgi foršs vecis, izņemot viņa paradumus gramstīties. Viņš mani pasauca ēst siltu cāli un iespieda rokā 100 gramu graķīti. Kaut ko runāja par dzīvi, cik tagad nāvīgi grūti, lai gan neizskatās, ka viņš par kaut ko sūdzētos. Un pa kādiem līdzekļiem vispār dzīvo tas sirmgalvis, ja viņš katru dienu var atļauties nest man cepumus, saldējumus, konfektes, riekstus, šašlikus, cāļus, marinētus gurķīšus, maizi ar kečupu, biezpiena radziņus, ķilavas un bonusā konjaku?
Uz galda palika apgrauzti kauli, sašmulētas salvetes un tukšas glāzes, bet viņš paņēma lielo autoskolas kartona plāksni ar CSDD noteikumiem un uzklāja pa virsu: lai no malas viss izskatītos novākts un tīrs. Tie mācību materiāli, ko viņš palūdz man nokopēt, bieži ir apspeķoti un netīri un tas siers, ko viņs ar nagu vīli griež, par kuru aiga negrib zināt, vai viņš ar to arī vīlē nagus. Labāk visu tiešām nezināt, jo citādi paliktu slikti.
 
 
Current Mood: nedaudz iereibusi