eič sī
07 November 2003 @ 11:03 am
Popsa  
Vakar pusnaktii ievilkos McDonaldaa ar veel dazhiem cilveekiem, apkaart tentereeja skandinaavi, uz ekraana pilnaa sparaa gaaja MTV music awards. Lai vai kaa, seedeeju un domaaju, cik viss organiski iederas taabriizha sajuutaa un es pat saaku to izbaudiit.

Veel ir kaut kaadas stulbas ceriibas dabuut atpakalj savu naudu no Vaacijas finansu ministrijas, man gan nav ne mazaakaas nojausmas, kaa es to vareetu izdariit, bet, cik noprotu, tad citiem shii nojausma ir krietni vien lielaaka. Nu ja kaads no tiem gudrajiem viirishkjiem manaa vietaa uzrakstiis veestuli uz Finansamt, tad varbuut arii buus par 5 dzershanaam vairaak arii manaa dziivee, uz mana reekjina, protams. A varbuut vienkaarshi jaunas kurpes.

Shodien pamodos jaunajaa dziives vietaa, tas jau protams neliedza man tik un taa nokaveet darbu. toties durviis saskreejos ar maakslinieci no tiem laikiem, kad centiigi apmekleeju gleznoshanas nodarbiibas. Peec 5 minuuteem aptveeru, ka tagad buusim kaiminjienes, buus vien jaaaiziet kaadreiz ciemos.