(no subject)

« previous entry | next entry »
Jan. 14th, 2007 | 01:17 pm

pusstundas laika sachibinaju nepilnus 4Mb pieteikumam, ko sutishu uz Malaiziju. Sava prata uzliku 5Mb "pieklajibas robezhu". Vienigais, ko vel atlicis saorganizet - motivacijas vestule. To paredzets rakstit tad, kad bushu paedusi pusdienu zupu un tad, kad dzershu kafiju ar Melno blazamu un edishu Mozarttafel. Un nevaru saprast, vai tas ir maz prata darbs, tik loti veleties tikt pie tas prakses.. TIK LOTI - par katraam vareem! Citreiz lietas notiek tad, kad vismazak to gaida un velas... Lai vai kaa - darishu, ko vel varu un parejais bus citu varaa.

par visu vairak gribu (1) sedet lidmashina celja uz Aziju (2) saprast, ka prieksa ir 6 (vai vairak) meneshi, kuri tur japavada (3) sakt nojaust, ka lasit pekshni vairs NEpratishu :) (4) izteloties, ka droshi vien bushu salidzinoshi gara vietejiem izmeriem (5) iedomaties, ka edishu riisus 3X diena (6) sajusminaties par nezinamo un par to, ka nevienu dzivu dveseli tur nepazistu (7) ik pa bridim sevi lamat par trakam idejam un neapstadinamo kaari uz piedzivojumiem :D

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

(no subject)

from: [info]chaika
date: Jan. 14th, 2007 - 03:27 pm
Link

Un es tikmēr nevaru saņemties jauna darba meklējumiem, jo tas nozīmē melīgi solīties kārtējam darba devējam par uzticīgu kalpošanu pielkājīgu gadu garumā..

Reply | Thread


Hege

(no subject)

from: [info]hege
date: Jan. 14th, 2007 - 03:37 pm
Link

:D ja, dzive sastav no meliem :)

Reply | Parent


Habibti

(no subject)

from: [info]habibti
date: Jan. 15th, 2007 - 06:52 pm
Link

riisi 3 reizes dienaa ir baigi ok ar laiku, pierod un ir baigi viegla sajuuta, kad doma par maizi vien rada smaguma sajuutu vederaa..Tev noteikti jautaas, vai taa ir Tava dabiga acu krasa vai leecas, un, taisniiba, lidot uz Aziju ir ljoti patikami :))

Reply