hege

Ceturta diena

Jan. 16th, 2006 | 10:45 pm
From:: hege

sodien jau pilnigas adapteshanas pazimes - orientejamies labi, makam nopirkt bileti turp un atpakal spaniski, ar lieliem soljiem iemilamies Madride un vairojam velmi atgriezties!

Joprojam barojos ka uz kaushanu. Bushu nogarshojusi lielako dalju vietejo tipisko maltishu, apmelejusi labakos estuzhus... bet pa vidu visam atkal gribas pasudzeties par lietu - sodien bija Samalancas diena. No riita Madride paspeju drusku saliit un ar slapjam kajam vandijos pa Salamanku. Tur gan nelija, bet saule tik paradijas uz 5min. Celjsh no Madrides lidz Salamankai vietam ir vienkarshi pasaka - it sevishki atpakalcelja, kad braucam cauri un pa sniegotiem kalniem..kad saule tik tikko saka rietet. Visu emocionalaku padarija duumaka, kas apvija kalnu virsotnes. Un atliek vien izteloties, kaa shis viss izskatas vasaraa..

tulit ieplanota liela dushoshanas, tapec parejie iespaidi, lai paliek nokluseti un labi noglabati. vien gribas atzit, ka Spanijas iepazishanu ir noteikti verts sakt ar Madridi!! Tiktal ne pat pusi no taa, kas ir bijis lidz shim, nebiju gaidijusi! Rit pedeja diena.

p.s.pavisam aizmirsu par vershiem - baltos sniegotos kalnos ganijas melni veershi - kilometru aiz kilometra..

Link | view all comments


Reply

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous and non-friend posting. You may post here if hege lists you as a friend.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: